Pereiti prie turinio

Perjungimas tarp verslų

Pasirinkite, kuriame versle dirbate, ir ataskaitose bei skydelyje matykite vieno verslo arba visų verslų skaičius.

switch business, change business, select business, other business, wrong business, which business, all businesses, combined report, business filter, working in, business switcher, jobs missing, invoices missing, perjungti verslą, perjungti versla, pakeisti verslą, pasirinkti verslą, kitas verslas, neteisingas verslas, kuris verslas, visi verslai, bendra ataskaita, verslo filtras, verslo perjungiklis, dingo darbai, dingo sąskaitos
Apie 2 minutesVeikia kompiuteryje ir telefone

Reikia Standard ar aukštesnio plano. Peržiūrėti planus

Jei jūsų paskyroje yra du verslai, verslo perjungiklis rodo, kuriame dirbate. Jūsų sąrašai, filtrai ir nauji dokumentai seka tą verslą.

  • Jums reikia bent dviejų aktyvių verslų. Kai verslas vienas, perjungiklis tiesiog rodo jo pavadinimą.
  1. Raskite verslo pavadinimą. Kompiuteryje jis kairiojo meniu viršuje. Jei meniu suskleistas, jis viršutinėje juostoje. Telefone jis viršutinėje juostoje.

  2. Spustelėkite ar bakstelėkite jį. Sąraše rodoma Dirbate čia ir jūsų verslai. Prie dabartinio yra varnelė.

    Telefonas
  3. Pasirinkite norimą verslą.

    Ekranas persikrauna. Jūsų darbai, sąskaitos, pardavimai, atsargos ir kiti sąrašai dabar rodo tą verslą.

Perjungiklis visada rodo į vieną verslą. Norėdami matyti visų verslų skaičius kartu, ataskaitose ar skydelyje naudokite filtrą Verslas ir pasirinkite Visi verslai.

Klientai, potencialūs klientai, užduotys ir kliento sąskaitos išrašas yra bendri, todėl rodo tuos pačius skaičius, kad ir kurį verslą pasirinktumėte.

  • Kiekvienas naršyklės skirtukas prisimena savo verslą. Viename skirtuke galite turėti atidarytą vieną verslą, o kitame – kitą. Skirtukas, atidarytas iš nuorodos programoje, gali prasidėti tame pačiame versle kaip skirtukas, iš kurio atėjo, todėl prieš ką nors kurdami patikrinkite pavadinimą viršuje.
  • Išsaugoti dokumentai niekada nepersikelia. Perjungimas nekeičia, kuriam verslui priklauso esama sąskaita ar darbas. Žr. Dokumentas visada lieka savo verslo.
  • Deaktyvuoti ar archyvuoti verslai perjungiklyje nerodomi.
  • Jei verslas, kurį naudojote, išjungiamas, matote „Pasirinktas verslas nebepasiekiamas. Grįžta prie numatytojo verslo.“

Ar tai padėjo?

Paskutinį kartą tikrinta 9 Oct 2026

Vis dar reikia pagalbos? Mes čia.

bytephase.com · Kūrėjams